inspiration

Nice to stamp you

 Made by Masa

Made by Masa


For the love of craftmanshipNice to stamp you... Een paar maanden terug had ik een hele inspirerende koffie catch up met Masaaki. Masa maakt geweldige handgesneden stempels. In 2012 is hij gestart met het project 'Nice to stamp you'. Hiervoor interviewt hij verschillende mensen en naar aanleiding van dit persoonlijke gesprek in het moment ontstaat er bij hem een symbool waar hij later een persoonlijk handgesneden stempel van maakt. We hebben op dat moment ook gelijk een 'Nice to stamp you' interview sessie gedaan. Het was echt een bijzondere ervaring en een persoonlijk, creatief en inspirerend gesprek. Met een hoofd vol nieuwe inzichten en ideeën ging ik weer naar huis. Masa heeft hier later een beeldende vertaling van gemaakt, met als uitkomst deze fantastische persoonlijke 'Marije' stempel.

 

The stamp is designed based on the stories you told me during the interview session. During the interview, you will be looking inside your own heart for things you cherish. It means that the resulting stamp design will show your state of mind at the time of the interview. 
by Masa

 'Nice to stamp you' interview

'Nice to stamp you' interview

 Studio  Masa

Studio Masa

Go check his website! Masaaki Oyamada & Nice to stamp you.

love from Amsterdam

The colors of Marrakech

Deep intense Moroccan blue


the dark & Light


Magic urban Green


love from Amsterdam

Marrakech 5*


You are beautiful because your eyes are beautiful

De Marrakech top 5*


1*

Dwalen en verwonderen in de Souks

 Place des Epices

Place des Epices


2*

Overnachten in een klassieke Riad

 Riad Alida, Dar El Bacha, Marrakech

Riad Alida, Dar El Bacha, Marrakech


3*

Yves Saint Laurent's Jardin Majorelle bewonderen met de meest intense kleur blauw die je ooit gezien hebt

 le Jardin Majorelle

le Jardin Majorelle


4*

Je laten inspireren en onwijs lekker eten en drinken op één van de 'Sahara chic' Marokaanse dakterrassen, magisch bij zonsondergang met zwaluwen zwevend boven je hoofd

 Terrasse des Epices, Souk Cherifia

Terrasse des Epices, Souk Cherifia


5*

De historie voelen en architectuur bewonderen in de voormalig koranschool Ben Youssef Medersa

 Medersa Ben Youssef

Medersa Ben Youssef


Marrakech, de perfecte citytrip om je wanderlust te stillen en je ff helemaal in een andere wereld te wanen en een hoofd vol intense kleuren, geuren en smaken mee terug te nemen.

 

love from Amsterdam

59 thousand reasons to visit my pinterest:)

Pin, pin, pin... In 2012 begon ik als een klein projectje en puur uit nieuwsgierigheid Pinterest te ontdekken. En dit werd al snel een hele leuke verslaving en groeide uit naar een dagelijks ritueel, kopje koffie erbij en een dosis visuele inspiratie. Bijna elke dag pin ik wel een aantal mooie beelden, soms om iets te onthouden of puur omdat iets me inspireert of ik er nog iets mee moet...


You can find inspiration in everything.

And if you can't, look again!


Volgen jullie mij al? Er zijn bijna 59000 redenen voor:) check it out! Share jullie account bij de comments en ik volg jullie graag voor een extra dosis inspiratie.

love from Amsterdam

Trust the magic of new beginnings.

The best time for beginnings is now... Welkom in mijn nieuwe digi huis:) de plek om mooie dingen te delen die mij inspireren. Voor mij is inspiratie overal te vinden. Ik hou er van om lekker om me heen te kijken en alles in me op te nemen. Daarom hou ik misschien ook zoveel van de lente. De eerste lekkere zonnestralen en iedereen gaat weer naar buiten. De knoppen aan de bomen staan op exploderen en daarna die mooie roze bloemen sneeuw! The magic of new beginnings!

Love from Amsterdam