I'm printed by hand.

Maybe I'm not perfect.

But I'm unique. 

 

Ik ben Marije, grafisch ontwerper, creatief denker, storyteller en maker. Ik ben gek op alle digitale mogelijkheden van deze tijd en zo nieuwsgierig naar alle mogelijkheden in de toekomst. Ik wil niet meer zonder Iphone, internet, instagram en pinterest. Maar ik hou ook van contrasten en ben ook een maker en verliefd geworden op de oude ambachtelijke druk technieken. Het zijn slow technieken die heel veel aandacht, kennis, discipline, geduld, kracht en passie vragen. Iedereen heeft in deze tijd de mogelijkheid om heel makkelijk altijd ‘appeltje P’ te gebruiken en overal iets uit te printen. Maar echt met aandacht gedrukt drukwerk geeft zoveel meer! Het is niet perfect maar daarom heeft het wel echt zijn eigenheid. Je voelt en ruikt de materialen en texturen. De imperfectie geeft elk stuk zijn eigen identiteit mee, allemaal unieke items. En daar zijn we toch allemaal naar op zoek?

 

Work

Ik laat jullie graag een aantal hele toffe en uiteenlopende projecten zien waaraan ik de laatste tijd met heel veel enthousiasme heb gewerkt. Van logo tot hele branding en van Artwork tot verpakking en van stylings magazines tot complete websites. En er wordt ondertussen aan nog veel meer moois gewerkt. Coming soooon…

SMPxFoodbandits1.png

Foodbandits

BUT FIRST COFFEE. In samenwerking met de Food Bandits maakte ik een serie koffiekaarten. Een serie van 4 Art kaarten voor de echte koffie liefhebber. Deels gezeefdrukt en deels digitaal gedrukt. De laatste setjes staan nu in de webshop:) shop.

TVH_web2.jpg

tessa v hoogstraten

BRANDING. Samen met Tessa bouwde ik haar mooie merk verder uit tot een sterk visueel en duidelijk verhaal. TESSA V HOOGSTRATEN interiors. De complete branding met daarnaast een basis opzet voor haar interieuradvies documenten in de vorm van een digitaal magazine.

gold1_logo.jpg

love for the locals

LOGO design en Artwork voor een event in Haarlem.

MARBLESbyMG_art1.jpg

Marbles by MG

ARTWORK voor de verpakking van de mooie sieraden van Marit, Marbles by MG Ik heb verschillende zeefdrukken gemaakt voor de bedrukking van de verpakking, etuis enz.

DI_beeldmerk_rubyred_nude.png

Daring Initiatives

LOGO design, beeldmerk en start kleurenplan voor Daring Initiatives, groeit verder…

LISTENtoLIS1.png

Listen to lis

BRANDING. Samen met Lisette bouwde we aan haar merk Listen to Lis. Ik neem haar mee door het hele branding traject en zo geven we haar hele huisstijl stap voor stap een nieuw gezicht. De huisstijl is nu zo goed als klaar en we zijn nu druk bezig deze verder uit te rollen met een super mooie nieuwe passende website.