city

The colors of Marrakech

Deep intense Moroccan blue


the dark & Light


Magic urban Green


love from Amsterdam

Marrakech 5*


You are beautiful because your eyes are beautiful

De Marrakech top 5*


1*

Dwalen en verwonderen in de Souks

 Place des Epices

Place des Epices


2*

Overnachten in een klassieke Riad

 Riad Alida, Dar El Bacha, Marrakech

Riad Alida, Dar El Bacha, Marrakech


3*

Yves Saint Laurent's Jardin Majorelle bewonderen met de meest intense kleur blauw die je ooit gezien hebt

 le Jardin Majorelle

le Jardin Majorelle


4*

Je laten inspireren en onwijs lekker eten en drinken op één van de 'Sahara chic' Marokaanse dakterrassen, magisch bij zonsondergang met zwaluwen zwevend boven je hoofd

 Terrasse des Epices, Souk Cherifia

Terrasse des Epices, Souk Cherifia


5*

De historie voelen en architectuur bewonderen in de voormalig koranschool Ben Youssef Medersa

 Medersa Ben Youssef

Medersa Ben Youssef


Marrakech, de perfecte citytrip om je wanderlust te stillen en je ff helemaal in een andere wereld te wanen en een hoofd vol intense kleuren, geuren en smaken mee terug te nemen.

 

love from Amsterdam

Simply with a smile.

  #coffee time

Go slow... Als echte koffie & interieur liefhebber is dit een toffe hotspot die je niet wilt missen. Met een cool interieur in een Scandinavische & Japanse mix is het een super fijne hangout. Ja, inderdaad van die insta famous marmer tafel:) En zoals ze zelf zeggen: Toki is the word for your local hangout. Serving you products from around the world, simply and with a smile. Neem een lekkere cappuccino van Bonanza koffie uit Berlijn en vergeet niet de goddelijke kokos-banaan cake te proeven.

 thnx  Lau:)

thnx Lau:)

Toki, Binnen Dommersstraat 15, Amsterdam (om de hoek bij de haarlemmerdijk) en check hun insta tokiho.amsterdam en web TOKI. Go slowww

love from Amsterdam

Trust the magic of new beginnings.

The best time for beginnings is now... Welkom in mijn nieuwe digi huis:) de plek om mooie dingen te delen die mij inspireren. Voor mij is inspiratie overal te vinden. Ik hou er van om lekker om me heen te kijken en alles in me op te nemen. Daarom hou ik misschien ook zoveel van de lente. De eerste lekkere zonnestralen en iedereen gaat weer naar buiten. De knoppen aan de bomen staan op exploderen en daarna die mooie roze bloemen sneeuw! The magic of new beginnings!

Love from Amsterdam